Gelukkig nieuwjaar!

De eerste week van het nieuwe jaar zit erop en dus is dit het perfecte moment om het afgelopen jaar nog eens onder de loep te nemen. Er is namelijk ontzettend veel gebeurd bij Axell Group! Een overzichtje:

NIEUWE MD AXELL LOGISTICS NL
In 2017 hebben we kennisgemaakt met Marina Verwaal, onze nieuwe Managing Director voor Axell Logistics in Nederland. Marina heeft in mei het stokje van Richard Massop overgenomen. Afgelopen jaar heeft zij zich ingewerkt in het bedrijf, en dit jaar zal ze zich volop inzetten voor het verder uitbouwen en professionaliseren van de logistieke activiteiten en organisatie.

AFAS INSITE
In 2017 zijn we begonnen met het softwareprogramma AFAS Insite, waarmee onder andere verlofbriefjes en papieren facturen verleden tijd werden. Na de eerste proefperiode bij Logistics, wordt de software nu ook gebruikt bij Employment. De tool zal in de toekomst nog geoptimaliseerd worden waardoor er nog meer functies bij zullen komen.

20 JAAR AXELL LOGISTICS IN POLEN
Afgelopen jaar was het groot feest in Polen vanwege het 20-jarig jubileum van Axell Logistics (Ponetex). Met een groot feest voor alle medewerkers en een aantal klanten is dit heuglijke feit uitgebreid gevierd.

NIEUWBOUW ETTEN-LEUR
Vorig jaar augustus zijn we begonnen met de bouw van het nieuwe magazijn in Etten-Leur, naast het bestaande pand. Na het oude pand eerst gesloopt te hebben, zijn we momenteel weer bezig met de opbouw. De verwachting is om het pand in mei volledig gereed te hebben.

VERLENGEN CERTIFICATEN
Axell Employment heeft het afgelopen jaar diverse certificeringen verlengd. Zo is het SNA-keurmerk (ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken) wederom behaald.
Daarnaast is ook het SNF-keurmerk wederom verlengd, waarmee wij kwalitatief goede huisvesting voor onze uitzendkrachten kunnen garanderen.
Ook het VCU-keurmerk is weer behaald, waardoor we onze opdrachtgevers kunnen laten zien dat wij aandacht besteden aan de veiligheid en gezondheid van onze uitzendkrachten.

MYSOLUTION
In 2017 is het softwareprogramma MySolution volledig geïmplementeerd en in gebruik genomen bij Employment. Dankzij dit software systeem kunnen uitzendkrachten makkelijker solliciteren en kunnen onze recruiters sneller en beter geschikte kandidaten werven voor openstaande vacatures.
MySolution is gekoppeld aan de nieuwe websites, waardoor er veel meer geautomatiseerd is en we werken aan het reduceren van printjes en papiergebruik.

NIEUWE WEBSITES
Afgelopen jaar zijn de nieuwe websites live gegaan. In de loop van het nieuwe jaar worden deze verder uitgebreid en gespecificeerd op onze doelgroepen.

200+ UITZENDKRACHTEN
In week 44 heeft het Nederlandse Recruitment team de grens van 200 actieve medewerkers gepasseerd. Van de 834 ingeplande medewerkers, waren er 209 bevestigd door onze recruiters. Een hele mijlpaal dus, waar we erg trots op zijn!

UITBREIDING WAGENPARK
In juli is de eerste LZV van maar liefst 25,25 meter lang geleverd. Daarnaast zijn er in de maanden daarna nog meer vrachtwagens vervangen en opnieuw bestickerd, waardoor (bijna) ons gehele wagenpark weer up-to-date is!

PALL-EX
In oktober is Axell Logistics in Polen toegetreden tot Pall-Ex, een internationaal pallet distributie netwerk. Axell beheert 3 van de 25 depots in Polen. We leveren en verzamelen vrachten van en naar de vier grote gebieden in Polen (Poznań, Silesia, Łódź en Warschau). Momenteel is dit netwerk enkel actief in Polen.

VERLENGING CONTRACT KAPPA
Op de valreep van het nieuwe jaar heeft Logistics haar contract met Smurfit Kappa ELCORR verlengd met 10 jaar. Een langdurige samenwerking waar we erg blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *